Priser

Prisvärd bokföring

Redovisningsbyrån Therése Lindberg erbjuder bokföring på ett smart sätt till ett lågt pris. Det förekommer inga dolda avgifter eller grundavgifter och priset baseras utifrån dina specifika behov. För nya kunder som haft en tidigare redovisningsbyrå har priset ofta kunnat reduceras med upp till 50 %.

Fast pris

Hos oss får du full koll på dina redovisningskostnader. Vi ger dig möjlighet att på förhand veta vilka kostnaderna för din redovisning kommer att bli. Vår prissättningsfilosofi är att du ska kunna få ett fast pris per månad som täcker alla tjänster under året, samma pris varje månad så att du slipper stora fakturor vid bokslutstiden. Vi hjälper dig att optimera kostnaden med tips och råd för att underlätta vårt arbete och således minska dina kostnader för bokföringen.

Rörligt pris

Behöver du hjälp med en specifik del i din redovisning så kan våra rörliga priser vara lösningen för dig. Många kunder har behov av extra hjälp vid enstaka tillfällen och då går det bra att förklara detta i offertförfrågan du skickar in.